شیر(شیره) بادام
ابتدا ۲۰ الی ۳۰ عدد از،مغز بادام درختی خام را به مدت چند دقیقه جوشانده تا پوست قهوه ای روئی آن، کاملاً جدا گردد.سپس یک لیوان آب تمیز ،را درمیکسر ريخته وبمدت چند دقیقه محلول همگن ویکنواختی بدست می‌آید.
که به آن،شیر یا شیره بادام گویند. 
چنانچه ، همین میزان را سه برابر کنیم یعنی ۹۰عدد و۳لیوان آب ،برای سه روز وروزی یک لیوان میل گردد.( بعد از آماده سازی در یخچال نگهداری شده و روزانه،یک لیوان،میل نمایید)  که بهترین زمان نوشیدن این معجون،اول صبح ویا حدود،ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح میباشد.
جهت مزه دار شدن آن،بالاخص در افراد سرد مزاج( سودا وبلغم) اضافه کردن یک الی سه قاشق،عسل مرغوب بسیار سودمند می باشد.

برای خواص درمانی این محلول بسیار مقوی،واعجاز آور در درمان انواع بیماری‌ها ومقوی بودن آن، ازخشکی مغز جلوگيري کرده ودر لینت مزاج وتولید خون صالح وخوب و..بسیار بسیار مفید است.
.
بادام سرشار از سلنیوم است. این ماده مغذی به همراه ویتامین D باعث تقویت قدرت باروری و تقویت اسپرم‌ها در آقایان می‌شود.
.
بادام درختی منبع غنی از آهن، پتاسیم، ویتامین‌های بی و فسفر است. ویتامین دی موجود در بادام به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و در کاهش خطر سکته‌های مغزی موثر است. باعث تقویت مغزی واختلال حافظه را کاهش می‌دهد.


آنتی‌اکسیدان موجود در شیر بادام به کاهش اضطراب و استرس شما کمک می‌کند.
 افرادی که طبع گرمی دارند نباید در مصرف این نوشیدنی زیاده‌روی کنند. افرادی که پوست خشکی دارند، می‌توانند با مصرف بادام رطوبت کافی بدن را تامین کنند. فیبر موجود در شیر بادام به رفع مشکلات یبوست نیز کمک می‌کند.
شیر بادام منبع غنی از ویتامین و مواد مغذی است.
 این نوشیدنی همچنین برای سیستم عصبی، قلب و کبد بسیار مفید است.

 درکسانی که به لاکتوز شیر گاو حساسیت دارند، ودرافراد وگان ، کودکان و خانم‌های باردار،بسیار مناسب است.وجایگزین مناسب برای شیر وماست است.

شیر بادام باعث تقویت اسپرم و افزایش قدرت باروری در مردان می‌ شود( نازایی )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *